Dags att runda av en behaglig onsdag. I alla fall för mig som haft en sådan där härlig introvert dag där jag hållit mig undan från - allting. Dagens största prestation var promenaden till brevlådan. Utöver det - ett härligt just ingenting av värde…

Men nyligen så började det susa lite i huvudet igen och ett stigande intresse för omvärlden gör sig lite påmind.

Fast det börjar lite enkelt genom att jag började fundera på vad vännen Åke skriver i föregående inlägg:
Ett gott företagsklimat främjar företagande, skapar arbetstillfällen och stärker kommunens skattebas. Att förbättra det lokala företagsklimatet är centralt för lokal och regional utveckling."

Märkligt nog gör sig emellanåt små lustar märkvärdiga genom att släppa fram tankar som ungefär låter som: "Ska vi inte starta en ny tidning - igen? Det har ju varit så kul alla de tidigare gångerna…"
Vilket då skulle kräva att jag startade ett nytt företag igen - ett förlag som aktiebolag. Som inte alls är det minsta besvärligt att registrera.

Så började jag fundera över om kommunen på något sätt skulle kunna påverka min belägenhet om jag startade ett tidningsförlag igen. Nix inte alls - kan inte komma på minsta anledning.
Det skulle ju i så fall mest betyda (ytterligare) ett "enmansföretag" i kommunen. Och det är sällan sådana har anledning - eller fördelar av - att ha kontakt med kommunen.
Måste väl erkänna att mina kunskaper om enmansföretag från andra branscher är mycket begränsad så jag kan ha fel där.

Hur som haver - nu ska jag sätta mig i favoritfåtöljen och fundera på om jag - till slut - äntligen ska ge ut en tidning vars innehållsidé jag brunnit för ett tiotals år.
En porrtidning i blindskrift - där man då - kan/får känna på tjejerna.
Kom just på den sprittande kittlande funderingen -  den kanske ska ges ut på arabiska.
Du anar säkert varför den tanken kom upp.

En stilla och skön stund i sällskap med ett glas vin väntar…